Pyhimyksiä vailla uskontoa

Posted: elokuu 13, 2006 in Kulttuurin kentällä, Rainat

Brittiläisen Guardian-lehden nettisivustolta löytyy Peter Conradin kiinnostava juttu Pedro Almodovarista. Kannattaa myös kuunnella (tai lukea) espanjalaisohjaajan keskustelu muusakseen nimeämänsä Penélope Cruzin kanssa. Naisten tarmoon, voimaan ja sitkeyteen uskovan Almodovarin uusin elokuva, isoäidistä, äidistä ja tyttärestä kertova Volver (Paluu), saa Suomen ensi-iltansa 1. syyskuuta.

Mainokset
kommenttia
  1. mediaope sanoo:

    Kiitos linkeistä. odotan kovasti Volveriä vähän sekaviin tunnelmiin jättäneen Huonon kasvatuksen jälkeen. (sekavat tunnelmat almon leffojen jälkeen tietysti kuuluvat asiaan!) Huono kasvatus ei ollut Almon parhaita, mutta ehkä Volver on.

  2. Viides rooli sanoo:

    Tykkään Herra Pedron rainoista tosi paljon, ja kyllä, hämmentävät tunteet kuuluvat usein asiaan. Rantalaisen fraasia lainatakseni olen antanut itselleni kertoa, että Volveria pidetään Almodovarin yhtenä parhaimmista elokuvista. Tuskin maltan odottaa syyskuun alkua…

  3. Maurelita sanoo:

    Minäkin venaan tilaisuutta mennä katsomaan se ; jos käyn leffassa niin harvoin kun käyn, pitää miettiä tarkkaan mihin menee. Ei epäilystäkään, tämä on pakko nähdä.