Nuuskaa mopon kyydissä

Posted: Touko 6, 2006 in Meemit ja kiertikset

Ja tässä työviikon päätteeksi biografinen loppukevennys. Kävin kokeilemassa, millaisen elämäntarinan Pikkupaprikan Ihmissuhdegeneraattori kutoo blogiminälleni. Vinkin sain Mediaopelta.

”Viides rooli syntyi uudelleen maailmaan eräänä aurinkoisena päivänä. Jo miltei heti näki, että hänestä tuli nainen. Perhe oli mielettömän iso, ja he söivät vain kerran päivässä. Koulussa hän suorastaan loisti tiedoillaan, siellä häntä ihannoitiin rumista hampaista. Jo opiskeluaikoina häntä alkoivat kiinnostaa lentokoneet, niinpä rakkaaksi harrastukseksi tuli sivuvaunulliset moottoripyörät.

Viides rooli kehittyi yhdeksännelläkymmenellä varsin nätiksi. Päähänsä hän sai tumman ruskeat hiukset sekä liilat silmät. Alkoholin käyttämättömyydestä johtuen hän oli suuresti fantastinen. Lempiruokaansa kalapuurosoppaa hän sai työskennellen varkaana.

Viides rooli ei tupakoi, mutta käyttää nuuskaa ollessaan mopon kyydissä. Alkoholia hän ei juo edes juhlissa. Hän vaihtoi itselleen puolison, jonka kanssa ei kuitenkaan mennyt naimisiin.

Sen pituinen se.”

kommenttia
 1. Tui sanoo:

  Tui Tuima päätti avanta silmänsä maailmaan eräänä sateisena iltapäivänä. Aika nopeasti näki että hänestä tuli nainen.. Perhe oli köyhähkö ja he soivät vain luonnonantimia. Koulussa hän pärjäsi huonosti, siellä häntä ei tönitty.

  Jo opiskeluaikoina häntä alkoi vihastuttamaan fuskaaminen, niinpä rakkaaksi harrastukseksi tuli tietosanakirjat.

  Tui kehittyi seitsemännelläkymmenellä varsin ihanaksi. Päähänsä hän sai oranssit hiukset, sekä tummat silmät.
  Television katselusta johdatellen hän oli melko hurjastelija. Lempiruokaansa näkkileipää purjokastikkeessa hän sai työskennellen ympäristöystävällisenä city-mopona.

  Tui ei tupakoi mutta käyttää nuuskaa ollessaan häissä. Alkoholia hän juo lyötyään päänsä haravaan.

  Hän sai itselleen puolison jonka kanssa meinasi mennä naimisiin.

  Sen pituinen se.

 2. Viides rooli sanoo:

  Jotenkin minusta tuntuu, että sinun alter egollasi on ollut kiinnostavampi elämä. Varsinkin tuo ammatti – ympäristöystävällinen city-mopo – on epäilemättä tehnyt arjestasi sangen värikkään. Á propos, olitko se sinä, jonka kyydissä minulla oli tapana käyttää nuuskaa? ;)

 3. Tui sanoo:

  Ympäristöystävällisessä city-mopossa ei nuuskata.