Uusia tuttavuuksia

Posted: Touko 5, 2006 in Kulttuurin kentällä, Sanojen mahti

Sain vinkin uudesta kirjallisuus- ja kulttuurilehdestä Haavahuoneen Katilta, joka kertoi lukeneensa Säröstä omat runonsa kriittisesti, käsivarrenmitan päässä. Tilasin oitis oman kappaleeni, ja eilen sitten ilta venähti pitkäksi, kun en malttanut lopettaa lukemista. Peilikuva- ja Peilaaja-lehtien kohtaamisesta syntynyt Särö tarjoilee ensinumerossaan kaksi puhuttelevaa teemaa, hulluuden ja dadan, ja niiden seuraksi läjäpäin pysäyttäviä ajatuksia, menneen minän kohtaamisia, sanojen taakse sukelluksia, kritiikkiä, runoja, piirroksia. Yksinkertaisesti kiehtovan maailman. Kelpo hovimestarin lailla suosittelen.

Ja mainostetaanpa samalla toistakin uutta tuttavuutta, Kannuvalimoa. Kolme jo hieman varttuneempaa herraa keskustelevat ja kirjoittavat yhteisessä blogissaan mieltään askarruttavista ilmiöistä ja tapahtumista. Aika usein puntaroinnin kohteena on Turku ja sikäläinen elämänmeno, mutta välillä karataan rajojen yli. Viimeksi saatiin terveisiä Tukholmasta ja Pariisista. Ja maukasta muonaa tämä trio tuntuu arvostavan kovasti. Bon appétit!

Mainokset
kommenttia
 1. Kirsti sanoo:

  Ohhoh, kiitos linkeistä, erityisesti tuosta Kannuvalimosta.

 2. Viides rooli sanoo:

  Ollos hyvä vain, Kirsti. Toivon, että viihdyt herrojen seurassa. Säröstä uskallan olla varma.

 3. kati sanoo:

  kiitos ja anteeks. eiku kiitos ja apua. eiku kiitos ja hyvä että tykkäsit lehdestä. se on lukijaystävällinen eikä liian pelottava. mun mielestä. joo.

 4. Viides rooli sanoo:

  Hei Kati, lukijaystävällinen on hyvä sana, sillä Särö vaikutti heti lukijan ystävältä ;)