Helmihetkiä

Posted: huhtikuu 26, 2006 in Sanojen mahti

Miten hieno asia netti onkaan, huokaisi Anu pari päivää sitten, enkä voi kuin kehrätä saman onnen äärellä. Viime päivinä olen hetkittäin karannut kaikille lapsille ja lapsenmielisille tarkoitetulle sivustolle, josta löytyy muun muassa lyhennetty versio iki-ihanasta, pojasta ja puusta kertovasta tarinasta Antelias puu (ja pidempi teksti löytyy kurkkaamalla tuonne ——> The Giving tree). Shel Silversteinin piskuruisten verkkosatujen äärelle minut johdatti Sanojen kommenttilootassa vieraillut Mr Bones Timbuktusta. Hauskoja hetkiä Shelin seurassa!

Mainokset
kommenttia
 1. merja sanoo:

  ahh, antelias puu on kaunis kirja! löysin sen pari vuotta sitten pienkustntajien joulumyyntitapahtumast ja ostin heti pari pukinkonttiin. itse jäin ilman, mutta ostan sen kyllä itsellenikin joskus.
  (taisi olla viime lokakuun tienoilla kun mainitsin siitä blogissanikin ylistäessäni pihamme armeliasta vaahteraa.)

 2. Tui sanoo:

  Olipa hauskat sivut, kiitos vinkistä.

 3. Teillä on puolestaan täällä vallan hieno Roald Dahl -linkki ja muutoinkin mielenkiintoista. Ja mahtava kommenttiloota, kerrankin mahtuu mielipide, jos sellainen sattuu olemaan.
  Ei täältä blogiviidakosta pääse heti mieluisiaan blogeja löytämään, vaatii etsintää. Taivaannavasta löydettiin mielenkiintoisia lehtiartikkeleita. Laitettiin linkki Mellerin haastattelusta Parnasson blogiin, jossa 27.4. Sävärit-juttu. Hieno haastattelu! Mutta kirjoittajaa ei nyt näin yht’äkkisesti saatu selville. Noh, etsitään…
  Terv. Timbuktulaiset
  PS. Jostain syystä meitin kone antaa allert’ia teitin sivuille komentoitassa, mikä täällä on niin vaarallista? Uskaltaako tulla toiste?

 4. Viides rooli sanoo:

  Tervehdys B&Y&D, ja mukavaa nähdä kolmiulotteinen persoonanne täällä. Olen otettu linkityksestä, kiitos ja kumarrus.
  EDIT 17.5. klo 10.40. Kävin katsomassa linkityksen ja näin, että olit vetänyt sen suoraan PDF-tiedostoon. Ei ihme, ettei nimeä löydy. Avautuvasta sivusta ei edes tajua, että se on osa juttunäyteportfoliotani. Pahus.

  Henkilöllisyyteni paljastuu Taivaannavan aloitussivun (www.taivaannapa.net) käyntikortista: viemällä kursori kortin päälle, takaosan teksti ilmestyy esiin.

  Tuosta vaarallisuudesta en osaa muuta sanoa kuin että naisten luona on aina riskaabelia vierailla. Kehotus varovaisuuteen saattaa liittyä blogijärjestelmän ylläpitoon – WordPressin systeemiä on viilailtu pääkallopaikalla viime viikkoina yllättävän usein, eikä aamuisin koneen avatessaan voi olla varma, millainen blogin komentoloota on kulloinkin vastassa.

 5. Äsh, tuli postaus nyt kahteen kertaan poistakaa se 4, koska siinä on jokunen kirjuutusvirhe
  Timbuktulaiset

 6. Viides rooli sanoo:

  Jep, kommenttien taivaaseen lensi sekin klooniteksti!