Uusi ilme

Posted: huhtikuu 18, 2006 in Mietteitä

Kevätsiivous on alkanut – myös täällä blogissa! Tosin uuden ilmeen löytäminen sai aikaan saman paniikin kuin sovituskopissa: eihän tämä käy, kamala väri, tämähän on ihan muodoton versio! No niin, ja nyt ennätti ensimmäinen makutuomarikin paikalle. Juuri kun olin sopeutunut ajatukseen, jossa kynäni sylkisi koko kevään punaisia otsikkoja, saan kuulla, ettei se sytytä. Hmm. Okei, SusuPetal, itsepähän kerjäsit: jatketaan shoppailua!

Mainokset
kommenttia
 1. Viides rooli sanoo:

  Arvaa vain, olenko jo ihan sekoamispisteessä näiden pohjien kanssa ;) Yksi tärkeä kriteeri on se, että haluan mieliblogieni sijoittuvan laatimieni otsikoiden alle, ja se ei ole läheskään kaikissa versioissa mahdollista. Yllättävää on myös se, että vanha blogini näyttää olevan tällä hetkellä tarjolla olevista pohjista ainoa, joka tasoittaa kirjoitusrivit. Inhoan liehuvia rivejä.

 2. Viides rooli sanoo:

  Tässä olisi nyt rouvalle vihreää. Miltäs vaikuttaa? Ja voihan hitto, eihän tämä käy: blogilistoja ei näy missään!!!

 3. Viides rooli sanoo:

  Ai juu, löytyiväthän nuo blogilaatikotkin – ne vain eivät näy täällä kommentoidessa. Onko tuo liian kalevalainen merkki? Lintujakin näemmä lentelee.

 4. Viides rooli sanoo:

  Ja tämä hempeä punainen on sitten vitsi!

 5. Viides rooli sanoo:

  Aika mainiota! Pidän itse tästä pohjasta tosi paljon, mutta luulin, että se olisi muiden mielestä turhan synkkä. Pannaanpa uudelleen harkintaan.

 6. Viides rooli sanoo:

  Hei Mediaope, ihanaa kun painotat kommentissasi: siis tämä. Ettei vain sivuston malli taas vaihtuisi ennen pistettä. SusuPetal-raukalla vilistävät silmissä varmasti vielä monta tuntia erilaiset pohjat, värit, logot ja laatikot. Joo, olen aika tyytyväinen valintaani. Nyt siis pitää jatkaa kirjoittamistakin.

 7. Viides rooli sanoo:

  Hei Tui, mitäkö menetit? Takuuvarman migreenin. Itsellänikin alkaa jo silmissä hämärtää…

 8. SusuPetal sanoo:

  Kääk, älä minusta välitä, minulla on tunnetusti outo maku, apua!
  Toisaalta, meneehän se ilta näinkin:)
  Tämä sininen kukkaketo on vähän…pliisu?

  Ei minua kannata kuunnella, jos kuuntelet, päädyt oranssiin ja liilaan niin kuin minulla, hah!

 9. SusuPetal sanoo:

  Hmm, eikö sieltä löydy mitään muuta kuin sinistä:) Toisaalta, tämä, mikä nyt on, antaa sellaisen taivas-tunnun(ei uskonnollisen) selkeydellään, tuo valkoinen viiru vasemmassa laidassa on hyvä. Ja kun lähetän tämän, niin varmaan on taas uusi…

 10. SusuPetal sanoo:

  Tämä vihreä on paras, mutta kätevyys tietysti ratkaisee. Mukavaa sisustusta kuitenkin:)

 11. SusuPetal sanoo:

  Onneksi en nähnyt sitä hempeän punaista:)
  Ei ole liian kalevalainen se vihreä.

 12. SusuPetal sanoo:

  Vau, tämä on hyvä eli siniharmaat sivupalkit, mustaa ja koukeroita tuolla yläbannerissa.

 13. SusuPetal sanoo:

  Ei ole synkkä, vaan kohtalokas ja arvoituksellinen ja voimakas, juuri sellainen kuin jokainen haluaisi olla. Paras tähän astisista.

 14. Viides rooli sanoo:

  Ja niinhän tässä lopulta kävi, että otan sittenkin kevääksi käyttöön punaiset otsikot. Pidän tämän pohjan ilmavuudesta ja tietystä elementtien niukkuudesta. Se myös mallaa nykyiseen mielentilaani: olen kotonakin siivonnut ja riisunut pöydät & hyllyt turhista romuista. Toivottavasti valintani kelpaa myös teille, rakkaat tutut ja vieraat lukijat. Siihen mustaan ja dramaattiseen vaihdan mitä todennäköisimmin syksyllä.

 15. SusuPetal sanoo:

  Kelpaa, kelpaa:)

 16. MEDIAOPETTAJA sanoo:

  joo, tää on hyvä. siis tää jossa on kynä ja punaiset otsikot, siis tämä. Kynä on provosoivakin kun se tähtää miltei kohti, mutta ilmavuus ja punaiset otsikot tasapainottavat.houkuttelee lukemaan ja sehän ei voi olla pahasta ;@)

 17. Tui sanoo:

  Tämähän on kiinnostavaa. Mitä kaikkea olenkaan menettänyt? Blogilista ei ole hievahtanutkaan enkä ehtinyt mukaan keskusteluun. Tämä on hauska, Viides rooli pistää punakynän heilumaan :)

 18. anNu sanoo:

  Wau! Oikein hyvä. Raikas, ilmava, rauhallinen, mutta silti jokin koukku, joka ensisilmäyksellä miellyttää. Väreistä pidän ja kynästä (kynät rules). Tulee olo että pitäisi itsekin siivota.

 19. Viides rooli sanoo:

  Kiitos anNu, kuten vuoropuhelu osoittaa, oikeaa vaihtoehtoa haettiin urakalla ja porukalla. Siivoaminen on kumma homma, siihen ryhtyminen yleensä riipii, mutta lopputulos palkitsee aina.

 20. Haavetar sanoo:

  Wau! Tämä on sekä tyylikäs että hauska! : )

 21. Viides rooli sanoo:

  Mukavaa, että tykkäät uudesta ilmeestäni, Haavetar! Käypä muuten Tuin blogissa, siellä on tarjolla liuta komeita miehiä.

 22. MEDIAOPETTAJA sanoo:

  Huomasin nyt, että olet tullut ”ulos kaapista”, vai onko tuo taivaannapa-linkki ollut tuossa aiemmin?
  Mielestäni blogeissa on nyt vahva trendi pois anonymiteetistä, valokuvia ja nimiä alkaa löytyä sieltä sun täältä. Mitähän se ennakoi?

 23. Viides rooli sanoo:

  Moi Mediaope, itse asiassa kerroin itsestäni jo maaliskuussa, nimittäin täällä:
  https://viidesrooli.wordpress.com/2006/03/20/valon-lapset/
  Nyt vain lisäsin uuden ilmeen myötä tuon Taivaannapa-sivun, eli sivustoilta pääsee nyt molempiin suuntiin.

 24. mediaope sanoo:

  höh, enksmää pysykkään enää kaikessa perässä, tai näköjään pysyn, nimenomaan siellä!

 25. Viides rooli sanoo:

  Moi Maurelita, ja mukavaa jos pidät blogini uudesta ilmeestä. Värien ja muotojen vauhdikkaasta näytölle viskomisesta tullut päänsärkykin on jo hellittänyt ;)

 26. Maurelita sanoo:

  Vau mikä keskustelu, osuin aivan mattimyöhäisenä tänne mutta kiva lukea kommentteja – ja tykkään tästä uusimmasta ulkoasusta jossa kynä ”tähtää” lukijaa…

  =)