Kadonnutta etsimässä

Posted: huhtikuu 17, 2006 in Mietteitä

WordPressin järjestelmä on viime päivät toiminut kuin tokkurassa, kunnes se lopulta kaatui ja kaikki WP-blogit hävisivät kartalta. Nyt ainakin omani on ilmestynyt takaisin, mutta toistaiseksi invalidina – osa komennoista puuttuu yhä. Blogilista on reagoinut temppuiluun uskollisesti, luullen pääkallopaikalla tehtyjä korjauksia päivityksiksi. Olen pahoillani turhista retkistä. Systeemi ei nähtävästi kestänyt niin suurta intoa, mitä maailmalla on pääsiäispyhinä osoitettu blogeja kohtaan.

Mainokset
kommenttia
 1. MEDIAOPETTAJA sanoo:

  kävin täälä eilen ja säikähdin kun tätä ei ollut ja luulin yhden bloggarin taas kaatuneen saappaat jalassa, mutta onneksi näin ei sentään ollut asian laita.

 2. Viides rooli sanoo:

  Hei SusuPetal, ja miten mukavaa, että blogini paluusta ollaan ilahtuneita. Kieltämättä hyvin pääsiäisenomainen veto, mutta vannon, etten ole itse laatinut kyseistä koreografiaa ;)

 3. Viides rooli sanoo:

  Moi mediaope, arvaa vain kuinka paljon itse hätkähdin, kun koko blogi oli viety. Olen Site Meterin tilastoissa ihmetellyt kävijää, josta ei saa selville edes alkuperämaata (Unknown Country), minkä vuoksi olen ristinyt hänet Sensuuriksi. Tuijotellessani eilen tyhjää blogipohjaa päättelin Ison Ässän saaneen lopulta tarpeekseen merkinnöistäni ja tehneen kevätsiivouksen blogimaailman puolesta ;)

 4. Viides rooli sanoo:

  Hei Tui, itse asiassa WordPress on toiminut Bloggeriin verrattuna (jota käytin blogini alkumetreillä) kuin enkeli. Luulen, että pääsiäisen piikki on ollut kova koetinkivi kaikille blogien ylläpitojärjestelmille.

 5. Viides rooli sanoo:

  Tämä on vain puhdas arvaus, mutta luulen jääneeni amerikkalaisten puristukseen, sen verran monta Next blog -kokeilijakävijää ilmestyi pääsiäisen aikana tilastoihini nimenomaan Yhdysvalloista.

 6. SusuPetal sanoo:

  Huh, täällä näköjään ollaan edelleen. Hyvä juttu.
  Eilen ehti todellakin säikähtää, mutta kaikki nyt siis melkein hyvin.

 7. Tui sanoo:

  Mietin jo eilen mistä kaivan sähköpostisi ja ilmoitan hakkerista sivuillasi ennen kuin luin tiedotetekstin. Kannattaisiko miettiä palvelun tarjoajan vaihtamista? Tosin Vuodatuksessakin on viikonloppuisin hankalaa päästä blogeihin, kun kaikki kukkuvat linjoilla samaan aikaan. Blogit ovat todellakin lyöneet itsensä läpi.

 8. Tui sanoo:

  Ei nähtävästi Vuodatukselle. Ainakin eilen oli tuntui olevan kovin hiljaista, blogeihin pääsi hyvin. Mutta suomalaisethan ovatkin pääsiäisenä sankoin joukoin lomailemassa suksien päällä ja sukulaisissa.